Vibes kõrvatropid

Vibes kõrvatropid

Maailm meie ümber on vali. Kuni suhteliselt hiljuti olid kõige valjemad helid meie ümber lõvi möirgamine ja äikese müristamine. Nüüd puutume kokku hiigelsuurte kõlaritega kontsertidel ja külastame mürarikkaid spordiüritusi, mis mõjuvad kõrvadele kurnavalt ja kahjustavalt. Kõrvatropid võimaldavad turvaliselt ja mugavalt viibida praeguses valjus maailmas.

Näiteks on teada, et kontsertide helitugevus on keskmiselt vahemikus 98-110dB ning sellises keskkonnas tekib püsiv kuulmiskahjustus juba vähem kui 30 minutiga. Mida tugevam on heli, seda kiiremini (110dB juures juba vähem kui paari minutiga). Loe mürakahjustuse tekkimise kohta pikemalt SIIT.

Kõrvatroppe on erineva helisummutusastmega, kuid Vibes kõrvatroppide puhul on see keskmiselt 22dB. Kasutades keskmise helitugevusega (98-110dB) kontserdil terve aja kõrvatroppe, on võimalik sellisel kontserdil nüüd viibida turvaliselt sõltuvalt helitugevusest 4-8 tundi. Ehk siis 30 minutit või 4-8 tundi, valik on sinu!

Kuidas Vibes kõrvatropid mürarikastes olukordades abiks saavad olla?

Vibes kõrvatropid võimaldavad turvaliselt ja mugavalt viibida mürarikkas keskkonnas, ilma piiramata võimet suhelda või tajuda ümbritsevaid helisid. Vibes korduvkasutatavate kõrvatroppide peamiseks eesmärgiks on helide summutamine turvalise tasemeni, säilitades samal ajal kõrgkvaliteetset helitaju. Traditsioonilised vahtkummist kõrvatropid vähendavad ainult kõrgsageduslike helide tugevust, kuid mitte madala sagedusega helisid, mistõttu nende kandmisel on helid moonutatud. Vibes kõrvatropid vähendavad aga kõikide helide tugevust enam-vähem võrdselt (madalatest kuni kõrgete toonideni), mis võimaldab heli kuulda selgelt, aga vaiksemal tugevusel.

Vibes kõrvatroppide puhul on kasutusel spetsiaalsed helitorud, mis stabiliseerivad helilaineid ning sisaldavad akustilisi filtreid, mis täiustavad heli ning vähendavad helitugevust.

Kes võiks Vibes kõrvatroppe kasutada?

Kuigi Vibes kõrvatropid on kõige rohkem mõeldud just muusika nautimiseks, on tegelikult mitmeid teisi olukordi, kus need rohkelt abiks võivad olla. Kuna võrreldes tavaliste vahtkummist kõrvatroppidega on Vibes kõrvatroppe mürarikkas keskkonnas kasutades kõnetaju mürarikkas keskkonnas palju parem, võiksid need abiks olla järgnevate olukordade ja töökohtade puhul:
  • Baaride töötajad ja külastajad
  • Klubide töötajad ja külastajad
  • Turvatöötajad
  • Spordiürituste töötajad ja külastajad
  • Spordiklubide töötajad ja külastajad
  • Kinod
  • Sensoorse tundlikkusega (helitundlikud) isikud
  • Mootorrattaga sõitmine
  • Lennukid
  • Kontserdifotograafid ja muud valjudel üritustel töötavad inimesed

NB! Vibes kõrvatroppe ei ole soovitatav kasutada relvast tulistamisel või rasketehnikaga töötamisel!

Vibes kõrvatropid loovad kontserdil mugavama, tasakaalustatuma ja kontrollituma kogemuse. Kontserdi ja teiste mürarikaste ürituste ajal kõrvatroppide kasutamine ennetab mürakahjustuse teket, mille esimesteks märkideks on kõrvavile ja tuhm kuulmine. Ajutise kuulmiskahjustuse kohta täpse info leidmiseks otsi teemakohast blogipostitust!

Kas Vibes kõrvatropid on kõrvas näha?

Vibes kõrvatropid on väga diskreetse disainiga ning nende läbipaistev toru muudavad kõrvatropid kõrvas väga vähemärgatavaks. 

 

Vibes kõrvatropid võiksid olla igaühe kohustuslikuks kaaslaseks mürarikkale üritusele minnes. Need võimaldavad helitaju parandada ja mürakahjustust ennetada mitmetes erinevates mürarikastes keskkondades. Teie jaoks üks paar kõrvatroppe, aga abiks nii paljudes erinevates olukordades!
Vibes kõrvatropid leiate SIIT
Toote kohta küsimuste tekkimisel kirjutage: maris@vaiksem.ee
Vaiksem on parem!
Tagasi blogisse