Sleeep kõrvatropid

Sleeep kõrvatropid

Flare kõrvatroppide looja sõnul on Sleeep kõrvatropid sündinud pikaajalise töö ja tootearenduse tulemusel. Loodetakse, et Sleep kõrvatropid vastavad kasutajate soovidele ning võimaldavad pakkuda rahulikku ja mugavat und paljudele.

Sleeep kõrvatropid on loodud spetsiaalse disainiga, et tagada mugavus terveks ööks ning blokeerida ärritavad helid, nagu norskamise ja üldine ümbritsev müra. See aitab enamikel inimestel hõlpsamini magama jääda, et saaksite nautida pikka ja katkematut öist und.

Sleeep kõrvatropid on hetkel Flare’i toodetest kõige suurema helisummutusastmega (keskmine summutusaste -32 dB) ning mõeldud kõrvaliste helide võimalikult suureks blokeerimiseks (erinevalt Calmer tootest, mis on mõeldud rohkem heliteravuse ja helidest tekitatud ärrituse leevendamiseks).

Sleeep kõrvatropid on spetsiaalselt loodud tagamaks pikka ja katkematut ööund. See tähendab, et on võimalik, et need mõjutavad teie võimet kuulda muid helisid - näiteks äratuskellasid, inimesi või häiresüsteeme.

Sleeep kõrvatroppe on meie veebipoes kahes valikus – Sleeep ühe otsaga kõrvatropid ja Sleeep kahe otsaga kõrvatropid. Sleeep kahe otsaga kõrvatropid on ühed meie populaarsemad tooted, Sleeep kahe otsaga kõrvatroppe kasutatakse suurema mugavuse tagamiseks magamise ajal, kuna kahepoolse otsaga kõrvatropp istub kõrva veelgi pehmemalt.

Sleeep kõrvatropid koosnevad plastikust torust, mille küljes on kas üks või kaks pehmest mäluvahust ümmargust otsikut. Läbipaistev sisemine osa on tehtud vastupidavast plastikust ning spetsiaalse kujuga, et kõrvatropid sobituks mugavalt kõrva sisse. Pehmest mäluvahust otsikud tulevad kahes suuruses (standard ja suur), mistõttu peaksid Sleeep kõrvatropid sobima enamikele kõrvadele. Mäluvahust otsikutel on pikk kuju taastumise aeg, mis tagab parima sobitumise kõrva kuju järgi ning seeläbi ka hea helisummutusefekti. Pikk kuju taastumise aeg võimaldab kõrvatroppe kõrvas sättida sobivasse asendisse enne kui otsikud on täielikult oma maksimaalse suuruse taastanud. Tootja sõnul katavad nende uued väljatöötatud ümmargused otsikud võimalikke väikseid vahesid kõrvas paremini kui standardse kujuga kõrvatropid.

Kõrvatroppide otsikute kuju taastumine

Mäluvahust otsikute külge panemisel peab veenduma, et ei jääks vahet sisse kõrvatropi varre ja ümmarguse otsiku vahele. See tagab kõrvatroppide turvalise kasutamise. Kõrvatroppide otsikuid saab puhastada, et tagada pikem kasutusaeg, kuid regulaarsel kasutamisel soovitame otsikuid vahetada vähemalt iga 3 kuu järel, et tagada turvaline otsiku küljes püsimine. Kui otsikuid regulaarselt ei vaheta, siis on oht, et kõrvatropi kõrvast ära võtmisel jääb pehme otsik kõrva sisse ning sõltuvalt kõrva kujust võib pehme otsiku kätte saada ainult arsti juures.

Kõrvaotsikud soovitame puhastada puhta niiske lapiga, mis võib olla kastetud ka kergesse seebivette. Tootja ei soovita kasuta alkoholi sisaldavaid puhastusaineid. Enne kõrvatroppide uuesti kõrva sisestamist on oluline lasta kõrvaotsikul korralikult ära kuivada.

Mäluvahust otsikuid ning muid Sleeep kõrvatroppide kasutamiseks mõeldud aksessuaare saab leida siit: https://www.vaiksem.ee/collections/aksessuaarid

Võtke ühendust, kui tekib toodete kasutamise või hooldamisega seoses küsimusi!

Vaiksem on parem!

Tagasi blogisse