Calmer või Calmer Night?

Calmer või Calmer Night?

Mis on Calmer ja Calmer Night seadmete erinevus?

Erinevus on nii värvitoonides kui ka kõrvatroppide omadustes. Calmeri kõrvatropid on saadaval kahes värvuses - läbipaistev ja tumehall, Calmer Night on saadaval valgete ja mustadena.

Calmer Night on tehtud natukene pehmemast silikoonist kui tavaline Calmer, et tagada öise kasutamise ajal suurem mugavus. Calmeri silikooni tugevus on 40A (sarnane kustutuskummi tugevusega), tavalisel Calmeril 60A (sarnane silikoonist kellarihma tugevusega).

Tavalisel Calmeri mudelil on veidi vastupidavam silikoonkest ja see pakub spetsiaalselt kohandatud tehnoloogiat päeva jooksul stressi tekitavate helide (nt maanteemüra, ühistranspordimüra, vali kõne ja muud igapäevased ärritavad helid) vähendamiseks.

Öise mugavuse tagamiseks on Calmer Night valmistatud võimalikult pehmest silikoonist ja summutab rohkem keskmiseid helisagedusi (tagab suurema helisummutuse). See minimeerib öist ja õhtust stressi, mis vallandub kõrgema helisagedusega (üle 2000Hz) helide tõttu. Calmer Night sobib suurepäraselt magamiseks ja stressirohke õhtuse müra vähendamiseks sellistes kohtades nagu baarid ja restoranid.

Tavalised Calmer seadmed leiate SIIT.

Calmer Night seadmed leiate SIIT.

Vaiksemaid ja rahulikumaid hetki!

Tagasi blogisse